Популарните серијали Хари Потер, Господарот на прстените и Игра на тронови во својата печатена верзија претворени во вистински уметнички дела од страна на Jack Tuckwell.

Талентираниот Британец ги обликува страниците во форма на сцена или лик од книгата кој е лесно препознатлив. Секако, изработката е исклучиво рачна.

Иако секогаш е добра опција да се прочита книгата, сепак вакво нешто е интересно да се погледне.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР