Секој од нас  има омилен начин на вежбање односно физичка активност, дали  е тоа пилатес, фитнес, јога, пливање и.т.н. Но, повеќето од нас во времето кога сме на годишен летен одмор знаеме да запоставиме истото.

Ви советуваме еден интересен начин  којшто се надеваме дека ќе ви биде  интересен. Станува збор за вежбањето во вода. За сите оние кои не сакаат при вежбањето да се потат, ова е одличен начин за тоа.

Вежбањето во вода не создава притисок на зглобовите и мускулите како што тоа е случај кога вежбаме на суво. Ја подобрува циркулацијата на крвта а воедно и го регулира крвниот притисок. Чувството е прекрасно,погледнете! :)

Fitness class doing aqua aerobics on exercise bikes in swimming pool at the leisure centre

poolexercises_645

Pool-Exercises-For-Thinner-Thighs

Water-exercise-abs_w3gdpq

USMC-08381

215065aa_large

840x350

03agua630es1

700359-water-workouts-b-s

women-in-pool

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР