Рачно изработениот накит на украинката Iryna Osinchuk-Chajka е импресивен од повеќе причини. Покрај тоа што е уникатен и оригинален, овозможува секогаш да сме во допир со природата.

Најчесто додатоците се моделирани во форма на сукулент или некое друго цвеќе, меѓутоа тоа што е најинтересно во врска со нив е деталноста. Изработката е одлична и накитот изгледа како вистинско растение.

Материјалот кој што Ирина го користи е полимерна глина, а додатоците доаѓаат во форма на ланчиња, прстени, додатоци за коса и слично.

1 2 3 4 5 6 7

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР