Фотографиите се направени како резултат на соработка на двајца австралиски фотографи, Michael Goetze и justjampal. Соработката наречена Salty Wings, покажува бескрајна тиркизна вода и прекрасни плажи. Фотографиите се достапни на платно и на хартија.

Пејзажите кои се неверојатни и невистинити прават да посакаме навистина да имаме крилја.

1 2 3 4 5 6 7 8 10

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР