Без разлика дали сте долги години заедно со својот партнер или пак сте пар од неодамна, има работи кои секоја дама би требало да ги знае за својот партнер. Секако дека има некои нешта кои  би можеле да ги дознаете многу подоцна во својот живот за вашиот животен сопатник. Следниве работи би било пожелно секоја жена да ги знае!

Smiling couple having tea outdoors

 1. Каде пораснал вашиот партнер
 2. Какво е неговото семејство
 3. Каква е неговата поврзаност со останатите членови на неговото семејство
 4. Дали има политички ствови
 5. Која е неговата најголема цел во животот
 6. Кој е неговиот најголем прдизвик со кој се соочил во својот живот
 7. Која е неговата омилена храна
 8. Кое е неговото омилено хоби
 9. Кои се неговите најдобри пријатели
 10. Што мисли за бракот како институција
 11. Дали сака деца
 12. Како се носи со потешкотии во животот
 13. И секако треба да напоменеме дека со отворена комуникација секогаш може да се запознаеме подобро со нашиот избраник.

man-checking-out-woman

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР