Група фотографии наречена „Очи“, дело на фотографот и графички дизајнер Nevan Doyle. Станува збор за фото – манипулација користејќи го човечкото око, а финалниот резултат е апстрактни, но интересни фотографии.

Nevan Doyle се занимава со уметност од овој тип веќе 4 години. Неговата работа започнала токму преку креирање на нереални фотографии како што се овие.

x-default

2 4

3 5

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР