Интересна комбинација на портрети на девојки и слики од природата, дело на Pierre Jean – Louis. Светот е негово платно, а пробува да ја наслика совршената слика со многу грешки.

1 2 3 5 6 7 8

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР