0За оваа тивка, повлечена убавица сме слушнале многу. За нејзината недопрена природа, за нејзините ниски температури, за хокејот, за културните жители и секако за убавите социјални услови за живот.

Фотографот кој се крие позади овие дела е Victor Aerden. Тој носи огромна одлука и се сели од малечката Белгија во огромната Канада, притоа искористувајќи ја шансата да го фотографира својот нов убав дом.

Од убави мистични планини, до густи шуми и кристално огледални води ја прават Канада место каде ќе си го пронајдеме внатрешниот глас и ќе се поврземе со природата.

1

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКреативна игра со зборови и слики
Следна објаваШто е ново на Скопје филм фестивал?
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР