Најновата колекција на познатиот моден креатор Christian Louboutin е наречена “Claire de Lune” и е инспирирана од убавините на месечевата светлина. Единствените апликации од кристали се застапени во 11 различни бои кои даваат ефект на месечева игра низ цветните полиња повикувајќи на ноќна романтика. Секој пар на чевли е украсен со кристали и рубини во најразлични боиод црвена, розе, небо-сина и.т.н. Дизајнерот со ова сакал да го постигне ефектот на звезди кои блескаат на вечерното небо. За најновата колекција познатиот креатор ја ангажирал една од најпознатите илустратори Кејт Роџерс која има за цел да го орржува концептот на оваа единствена колекција како таква. Погледнете ги овие прекрасни модели на “Claire de Lune”.

image-1

christianlouboutin-pigallefollies-1160613_M039_2_1200x1200_1445956853

christianlouboutin-pigallefollies-1160026_M039_1_1200x1200_1448629384

image-3

christianlouboutin-boat-1160172_M039_5_1200x1200_1445601021

christianlouboutin-pigallefollies-1160613_M039_5_1200x1200_1458918796

christianlouboutin-louis-1160173_B101_2_1200x1200_1448991774

christianlouboutin-wloubiposhmini-1165096_B105_1_660x400_1448642317

1455186040_louboutin_medley_

Header_Louboutin_Glamour

684-10145-1160174LOUISWOMANSTR_VERSIONMULTI_ALT03

christianlouboutin-ladypeep-1160084_M363_1_1200x1200_1449067950

christianlouboutin-newnolimit-1160101_B097_4_1200x1200_1450263742

louboutin_galax.852d4123240.original

christian-louboutin-boat-flat-clair-de-lune-python-roccia-product-1-745394595-normal

551

christianlouboutin-boat-1160171_I084_5_1200x1200_1458918677

christianlouboutin-ladypeep-1160084_M363_3_1200x1200_1448634974

f2804b3f-0295-41b1-88ba-e6f0631fae8f-320x480

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКомпактна, мобилна библиотека | Atelier Kastelic Buffey
Следна објаваКармини инспирирани од познати дами
Art will remain the most astonishing activity of mankind born out of struggle between wisdom and madness between dream and reality in our mind!! Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ