1

Кученцето Фидел живее во куќа покрај река во Бриж, Белгија. Ова место привлекува многу туристи во текот на годината, па Фидел голем дел од времето го поминува токму на овој прозорец, гледајќи ги луѓето кои поминуваат покрај неговата куќа. Авторот, фотографот Vadim Tsymbalyuk од Москва, ѝ дал име на фотографијата „Канцеларијата на Фидел”. Преслатко, нели?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБлузи со отворени рамења се хит на пролетната сезона!
Следна објаваМинијатурната торба “Mini-C” на Cartier
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ