Овие преубави фотографии се дел од Инстаграм профилот на İlhan Eroğlu. Тој е фотограф и човек кој сака да патува, а доказ за тоа се многубројните фотографии на неговиот профил.

Фотографиите претставуваат еден интересен спој на архитектура и природа. Непотребен е било каков обид за понатамошно опишување на неговите дела, тие говорат сами за себе.

tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo1_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo2_r1_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo3_r1_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo4_r1_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo6_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo7_r1_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo8_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo9_500 tumblr_o4at7dyAMx1s5qhggo10_500

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР