После долгата и ладна зима нема ништо поубаво од тоа да видиме како пролетта се буди пред нашите очи. Иако според календарот зимата сè уште е тука секогаш можеме преку фотографии да се потсетиме на претходната и да се подготвиме за новата пролет.

Малите, тесни улички во стариот дел од секој град имаат свој шарм и привлечност. Тие се уште поубави кога се разбудени и цветни, па доколку и вие со нетрпение ја очекувате пролетта погледнете ги овие фотографии.

1 2 3 4 5 6 7

НЕМА КОМЕНТАРИ