1

Додека последните сончеви зраци го осветлуваат планинскиот предел Кооау Ренџ на Хаваите, еден планинар го прославува својот триумф. Лиз Барни, авторот на фотографијата вели дека овој успех е резултат на огромна желба и многу вложен труд: „Иако оваа планинарска патека не е многу популарна, беше неостварен сон за две жени. Тие се подготвуваа цела година за да го освојат овој врв. Неколкупати не стигнаа да се искачат до горе, за на крај да успеат во нивната замисла”. Големо браво за истрајноста.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваLenny Kravitz дизајнираше феноменален мебел за CB2!
Следна објаваAnthony Vaccarelloв | Асиметрични кроеви и длабоки изрези
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ