Некои брачни парови одлучиле  брачниот завет “додека смртта не нè раздели” да го овековечат со убави тетоважи, кои меѓусебно се надополнуваат.

Брачните тетоважи стануваат се повеќе тренд, а двојките се желни да ги покажат своите лични приказни да ги напишат на кожата наместо на традиционалните прстени. Некои го избираат дизајнот кој е буквалno интерпретација на нивниот голем ден, како тетоважа со црковните ѕвона, датум или портрет. Другите, избираат повеќе симболичен пристап – избор на слика, текст, на симбол кој е важен за двата партнера, а не мора да се поврзани со свадбата. Двата стила изгледаат одлично и носат лични тежина која е тешко да се заборави.

wedding-gregkinnamon-tattooer wedding-mofrio wedding-sashaunisex wedding-uhhhuher- weddingtattoos1 weddingtattoos2 weddingtattoos3 weddingtattoos5 weddingtattoos4 weddingtattoos6

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР