Според најновите статистички податоци, мустангот на Форд е најпродаваниот спортски автомобил во светот, а исто така и најбараниот спортски автомобил меѓу девојките  во САД.

03

Во првата половина на 2015, продажбата на овој убавец изнесуваше 76 124 примероци, додека продажбата меѓу женската популација отскокна за 40 проценти.

02

Ерик Меркл, како аналитичар за продажбата на Форд, изјави дека дамите обично избираат економични EcoBoost мотори, додека момците ги преферираат помоќните V6 и V8 агрегати.

Кога сме кај дизајнот, лесно се воочливи грубите контури и моќната впечатлива црвена. Совршен автомобил за авторитетните мажи и моќните жени.

01

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКонцерт на Project Orpheus во Кино „Фросина“, МКЦ
Следна објаваБоенка за сите возрасти | Sarah Mangle
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР