Christian Carollo е авторот кој стои зад фотографскиот проект Past Present. Имено, овој проект започнал како еден вид навраќање на едно минато време преку фотографиите на дедото на Christian. Набргу, Christian добил идеја да ги спои минатото и сегашноста со тоа што на фотографиите од дедо му ќе додаде фотографија од ова време, и тоа на истата локација како и оригиналната фотографија. Со тоа, тој му оддава почит на својот дедо и на некој начин ги оживува спомените и ја прикажува своевидната еволуција на местата каде настанале овие фотографии.

1

9

2

3

4

5

6

7

8

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објава[Филм] Ние сме ти пријатели
Следна објаваМинималистички стил: само 5 пара чевли ви се потребни
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР