Мартина Стипан е 17 годишна девојка од Хрватска која создава неверојатни дигитални пејсажи користејќи ја единствено програмата Adobe Photoshop.

Нејзините дела се инспирирани од нејзиното детство во кое таа често патувала низ светот на фантазијата. Просечно, за еден пејсаж, на Мартина и се потребни околу два часа. Погледнете за што поточно се работи..

00

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

СПОДЕЛИ
Претходна објава[Филм] Невозможна мисија: Одметници
Следна објава??Јапонска техника на одгледување на дрвца: Бонсаи
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ