Иако убавината често асоцира на совршеноста која лесно ни се продава соџвакана од медијата, Alex Cearns верува дека со својот фотоапарат може да ја долови уникатната убавина во секое живо суштество. Серијалот од совршените несовршености кај животните со недостатоци, за кои можеме да се согласиме имаат поголема потреба од грижа, ни носи една нема порака на сочуство која ќе ги отвори нашите срца и ќе не поттикне да го запреме кругот на насилството врз животните.

Фотографиите се преубави, бидејќи моделите се преслатки.

00

001

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

СПОДЕЛИ
Претходна објаваХороскоп од 31.08. – 06.09.2015 година
Следна објава“Eclipse Set”-Уникатно и оригинално
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ