eclipse-bed-02Уникатниот модел на кревет “Eclipse Set” е најновиот изум на технолошкиот пионер во изработка “ISBIR” произведен за “ISBIR Beding”, производител кој се занимава со изработка на луксузни и висококвалитетни спални соби со применувајќи најнови технолошки методи. Во овој сет не само што се комбинирани дизајнот и технологијата туку во истовреме тој е направен за вистинско уживање на своите сопственици. Тие ќе иаат можност да ги гледаат своите омилени програми и да ја слушаат омилената музика. “Eclipse Set” потсетува на лунарна еклипса кога се посматра од различни агли. Овој прекрасен дизајн ќе го привлече вниманието на сите љубители на најновите технологии. Големините се различни а може и да се порачаат по сопствена желба.

Драги мои би сакале ли и вие да имате една ваква спална?!double-bed-original-design-lights-leather-144979-8599337

double-bed-original-design-lights-leather-144979-8599336

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ