Michael aka “Moerkey” е талентиран уметник од Harsham, Victoria, Australia. Чистејќи го својот двор од стари работи, тој дошол на идеја од тие работи да направи уметнички творби. Набрзо почнал да изработува разни предмети од стари клучеви, кованици, бакарни жици и други стари железни работи. Сите овие уникатни дела се рачно изработени и прекрасно се вклопуваат во домашниот ентериер. Погледнете ја имагинацијата на овој уметник!!

10802073_754736781230034_1777263757480000251_n 154524_809360655767646_9074002845416805549_n 11162508_824429810927397_7681684491011003081_n 11139389_825220097515035_8669562398215664829_n artist-turns-discarded-keys-and-coins-into-works-of-art-5 artist-turns-discarded-keys-and-coins-into-works-of-art-2 11147250_822324654471246_2608332625332568961_n 11206061_833026960067682_4782581908053388178_n artist-turns-discarded-keys-and-coins-into-works-of-art-7 11264898_833451856691859_319276694969087535_n artist-turns-discarded-keys-and-coins-into-works-of-art-81 11264882_830679850302393_7857620912153101352_n1071242_538877016149346_64696864_o

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗа дамите кои ја обожуваат црвената боја и долгите фустани
Следна објаваНеколку совети за начинот на исхрана директно од модните писти
Art will remain the most astonishing activity of mankind born out of struggle between wisdom and madness between dream and reality in our mind!! My main fields of interest are arts and culture, but I am easily adaptable to different types of topics. Со повеќе од солидни познавања на класичната уметност и со исклучителнo познавање на француската мода и стил на живеење, Маја ја презентрира убавината на уметноста во посебните мигови на секојдневието, нагласувајќи го акцентот на идиличните егзотични патувања. Формалната цел на убавината е страста на љубовта; (нејзина омилена изрека).

НЕМА КОМЕНТАРИ