Како би изгледал бракот на еден автомбилски ентузијаст и креативна уметничка душа? Плус еден Nissan Skyline GTR и многу боја?

Мразејќи ја сивата боја на својот автомобил, сопругот се согласил со идејата на својата жена, да вметне малку дух на здодевното сиво возило и да го подобри неговиот дизајн.

Резултатите се неверојатни. Користејќи ја техниката на doodle-art, сопствениците можат да се пофалат со далеку помоќен и поатрактивен надворешен изглед на нивниот Nissan. 

Дали Ви се допаѓа?

Дали Вие би му овозможиле промена на својот автомобил?

01

02

03

04

05

06

07

08

09

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ