Постои теорија дека кучињата и мечките имаат некои заеднички карактеристики. Следниве фотографии го потврдуваат тоа. Погледнете ги овие дебелки кученца и ќе се уверите дека навистина личат на мечиња. Кое ви се допаѓа најмногу?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР