7766

Париз – Град на светлината, Град на љубовта и вечна инспирација за сите уметници. Доказ за тоа е и оваа фотографија на Tomas Vocelka направена под еден од мостовите на Сена со поглед кон Богородичната црква. Во светот постојат многу градови кои вреди да ги посетите, но Париз дефинитивно е еден од нив. Париз е место каде што и аматер би посакал да фотографира се околу себе и би успеал да направи добра фотографија.

НЕМА КОМЕНТАРИ