По повод на вчерашниот празник – Интернационалниот ден на кучињата, строго селектиравме фотографии од кучиња кои ги прегрнуваат своите сопственици. Се надеваме дека оваа љубов ќе резултира барем кај некои од Вас да вдомите оваа година едно улично куче и да го спасите од канџите на овој суров, суров свет.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

СПОДЕЛИ
Претходна објаваАна Каренина – хероината на Толстој
Следна објаваParfois | колекција есен/зима ’14/’15
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ