Секој татко е горд на својот син и истовремено најчесто е негов идол и херој. Фотографиите што следат можеби ќе Ве насмеат, воодушеват или зачудат, но дефинитивно ќе Ви го стоплат срцето. Крвта не е вода, а татковството не е работа – тоа е должност и богатство кое е проследено со огромно задоволство и љубов. Прекрасно е да се биде родител, зар не?

Погледнете ги и „Каква мајка, таква ќерка“.

40

42

39

38

37

36

35

34

33

32

31

28

27

26

24

25

23

22

21

СПОДЕЛИ
Претходна објаваArs Libris не’ кани на GARAGE SALE!
Следна објаваМал стан со фини идеи
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ