211
Совршен поглед низ еден од прозорите на природата, сместен во Калбари, Западна Австралија. Национален парк полн со птици и кенгури, река, карпи – сето тоа отсликано во една фотографија на Dylan Fox. Прекрасна е глетката, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеделен репертоар на Драмскиот театар (06.04 – 09.04)
Следна објаваШто би правел јас без тебе – Гијом Мисо
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ