За добра фотографија потребно е добро око, чувство за фотографирање, но потребно е и нешто што е вредно да се фотографира. Некои места не мора да бидат овековечени од професионални фотографи за да се добие прекрасна композиција. Нашиот денешен избор е фотографија на Ratnakorn Piyasirisorost, направена во Тајланд. Езеро, куќичка во него, дрвја и совршен контраст на зајдисонце – ни нуди чувство на смиреност и мистичност.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНа прв поглед – Николас Спаркс
Следна објаваМладешки стан со добар план
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ