Познато е дека одредени прашања немаат одговор. Патем, познато е дека генетските модификации подобро е да се сместат во еден кош на неразбирање, но прифаќање; отколку да се дефинира самата појава во детали. Ова слатко маче со име Венус, има 5 години и се карактеризира со heterochromia, односно различна боја на очите. Она што ја прави Венус поуникатна од ова е тоа што таа има различна боја на крзно, на лицето. Разликата е очигледна на самата средина на лицето, така што ја прави Венус можеби единствена од својот вид, но истовремено прекрасна како и сите останати божји суштества.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОд Фицџералд, 13 цитати за љубовта
Следна објаваДеловен стил, за деловни дами
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ