Селфито стана навистина актуелно, дури и политичарите почнаа да прават селфи, но сепак мора да се нагласи дека не секаде и секогаш е препорачливо да се прави селфи. Агенцијата DDB México за Volkswagen создава креативна рекламна кампања која порачува „Не правете селфи додека возите“. Фотографиите што следуваат иако не се реални ги претставуваат можните последици. Сепак додека возите внимавајте на патот, се’ друго е од помала важност.

21

23

СПОДЕЛИ
Претходна објаваШик фризури со плетенки
Следна објаваПрашалникот на Пруст
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ