Можеме многупати да Ви кажеме дека додека возите не треба да го користите телефонот, не затоа што можете да бидете казнети, туку затоа што Виго одзема вниманието. Би не послушале? Сигурни сме дека повеќето од Вас разговараат и пишуваат пораки додека возат. Volkswagen најде креативен начин да го претстави ризикот со кој се соочувате додека го правите тоа, за секоја несреќа речиси секогаш секунди се во прашање. Погледнете го видеото и не заборавајте: додека возите внимавајте на патот, не на телефонот – ништо не е поважно од Вашиот живот!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФотографирање на најмалите | Горан Кочов
Следна објава10 совети за шминка за секоја жена
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ