Во топлото лето сите бараме разладување без разлика дали тоа ќе биде на море, езеро или на базент. Исто како во оваа фотографија на Bastiaan Hopster, во најтоплиот период нурнете во свежината, нурнете во водата и овозможете си разладување и уживање.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМоќни фотографии за загадувањето од човекот
Следна објаваMини стан во бои на плажата
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ