Втората генерација на овој убавец се карактеризира единствено со моделот Galue 204. Базиран на Toyota Corolla Axio, се истакнува со поголема практичност, помала големина и модифициран стил и „ентериер“. Како придобивка е употребата на истиот моќен мотор како и моделите на првата генерација

На пазарот варира со цена од 30 000 се до 50 000 американски долари. Јапонија  дури нуди и бесплатна испорака насекаде во светот.

1 22

3

5

4

Mitsuoka Galue покрај јапонската ефикасност го нуди и типичниот изглед на еден луксузен британски класик. Овој вкус станува главна карактеристика на Galue моделите, додека која генерација, или модел, е подобра оставаме на Вашиот добар вкус да одлучи ;)

 

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИнспирирајте го нејзиниот ум | Verizon and Makers
Следна објаваЗаедно – Џоди Пико
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ