Преслатки кучиња како учесници на Светското првенство во дресовите на националните тимови од земјите каде што потекнуваат. Интересен проект на Life on White. Англиски булдог, германски овчар, сибириска хаска и други. Погледнете.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

15

16

17

18

19

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВие сте тоа што читате
Следна објаваСтариот син град во Мароко
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ