Вие сте тоа што читате. Тип на реченија која премногу често се проткајува со личниот избор – на храна, облека, навики, бои. Но најмногу од се’, книги. Обично се вели дека припадниците на книжевниот свет си судат меѓусебно според изборот на книги во нивните библиотеки или чанти, односно изборот на книга во раце додека се возат во јавен транспорт.

Доколку имате недоумица што навистина значи горенаведеното тврдење, благодарение на Bid 4 Papers со користење на повеќе извори од интернет, статистики, интервјуа и историски податоци – во прилог следува еден визуелен приказ на библиотеките на неколку познати личности од минатото до денес.

.1. .1. - Copy.1. - Copy (2) - Copy .1. - Copy (2)

НЕМА КОМЕНТАРИ