Веројатно ги знаете Pentatonix како бенд од неверојатно талентирани млади луѓе кои прават a cappella верзии на познати песни. “Love Again” е нивната прва авторска песна и звучи одлично. Прекрасни гласови и хармонии во комбинација со шминка и костуми. Уживајте во нивната изведба. Pentatonix, само напред! ;)

2

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВонвременска библиотека | Real Gabinete Português de Leitura
Следна објава,,Аида’’ од Џузепе Верди на 42. Мајски оперски вечери
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ