Најновата реклама на Heineken ќе ве одведе на прошетка во еден град, преку изгубените визит-карти на една дама. Мажот воден од картите, ги посетува најдобрите локали во градот и секако, сето тоа заедно со шише од добриот Heineken. Реклама која не смеете да ја пропуштите ;)

1

2

3

4

5

6

7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСтрав од… | Доан Сулејманоски
Следна објаваСовети за совршени усни
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ