Младиот шведски фотограф Kim Leuenberger  направи навистина интересна серија на фотографии наречена “Traveling Cars Adventures”. Во оваа серија се поставени сцени на мали модели на стари автомобили, скутери и комбиња во природа. Самите фотографии повикуваат на авантура и забава…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

 

 

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЖивотна лекција / Жабја перспектива
Следна објаваHISHE | How it should have ended
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ