Доказ дека и песна со прилично едноставна мелодија и ритам може да звучи различно и интересно. Beyoncè во сосема ново руво. Уживајте во изведбата на Christina Gatti и нејзиниот Vintage Big Band. Нам ми се допаѓа повеќе од оригиналот, а вам?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСтудентски филмови од ФДУ на 17.СФФ
Следна објаваПет филмски приказни на денешното мени на 17.СФФ
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ