Nike India го презентираше своето прво видео користејќи комбинација на 1 440 фотографии од различни играчи на крикет на различни стадиони и околини. Видеото покрај рекламата, не потсетува на различните услови во светот, не само за тренирањето, туку и за начинот на живот. Make Every Yard Count ги охрабрува спортистите да не се откажуваат и покрај сите неправди и потешкотии на кои лесно може да се наиде во светот на спортот. Видеото е кратко, но дефинитивно генијално! Не го пропуштајте! ;)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

СПОДЕЛИ
Претходна објава3 светски филмови на денешната програма на 17.СФФ
Следна објаваСпектакуларно враќање на класичната музика
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ