Доколку оваа пролет сте невеста или сте поканети на некоја свадба, време е да почнете да размислувате за изгледот на вашите нокти. Овие интересни идеи нека ви бидат инспирација сами да си направите совршен маникир во зависност од вашиот целокупен изглед.

1

2

3

4

5

6

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕдиторијал | Metal Magazine
Следна објава17. Скопски филмски фестивал
Креативната страна на животот под поинаков агол, каде важи правилото "less is more" е она што го опишува овој член на креативното семејство. Со оптимистичен пристап и позитивна енергија, сиот труд го насочува кон доброто и инспирацијата, кон вистинските вредности; како што е уметноста и квалитетниот креативен израз. Со поедноставување на животот, стои рамо до рамо со останатите креативци во тимот на Divian Arts.

НЕМА КОМЕНТАРИ