Италијанските креативци Benedetto Papi и Edoardo Santamato креираа бизнис картички за компаниите на најпознатите анимирани ликови и ликови од поп-културата. Секако, во случај доколку тие би дале отказ на своето работно место. Rosemary Baby’s би станала агенција за чување деца, Nemo би настанал јапонски ресторан и Amelie Poulain би станала selfie-фотограф.

popculturecards-2 popculturecards-3 popculturecards-4 popculturecards-6 popculturecards-7 popculturecards-8 popculturecards-9 popculturecards-10

popculturecards-11

popculturecards-12

СПОДЕЛИ
Претходна објаваL’Instant Chanel часовници
Следна објаваДетската балетска претстава “ПЕТАР ПАН“
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ