Најопасниот базен во светот – Ѓаволскиот базен е сместен во Замбија кај Викториините Водопади. Додека се капете во базенот, водата која минува покрај вас и паѓа предизвикана од земјината гравитација.

Глетката кон двојните виножита и пријатната атмосфера и клима во околината, го зголемуваат расположението и Ве предизвикуваат да направите некои откачени и навистина опасни фотографии.

bm-image-749935

Love Me Do Photography

devils-pool-6[2]

devils-pool-7[2]

Devils-Pool-Zambia-2

large_P1040604

Poolz-2

Poolz-5

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеделен репертоар на Драмскиот театар
Следна објаваНово руво | ROADS Publishing Classics
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ