Egor N е фотограф кој создава друга претстава за секојдневното уживање во кафе и млеко преку фотографии. Создава своевидна игра со филџани и чинии, замрзнувајќи ги течностите во еден момент кој трае вечно во фотографиите, обликувајќи убави движења. Моменти кои човековото око успева да ги регистрира за миг, но недоволно за да се види нивната спечифичност. Ние се согласивме дека фотографиите потсетуваат на „Алиса од земјата во чудата“, па Ви нудиме мало патување до таму. :)

31

30

29

28

27

26

25

24

23

22

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваШто е љубов?
Следна објаваЗа сите љубители на кучињата
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ