Во овозможената шанса на фестивалот Southwest, кој се одржи во САД, во Аустин, беа презентирани креативни Disney постери во шоу со име “Nothing’s Impossible” од страна на Mondo. Постерите се редизајнирани, содржат нови графички елементи, но ја задржуваат старата добра Disney класика. Постерите се од типот на Beauty and the Beast, The Lion King, The Little Mermaid, The Black Cauldron, Nemo, Fantasia… 

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo2

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo3

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo4

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo5

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo6

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo7

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo8

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo9

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo10

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo11

new alice v3

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo14

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo15

Reinvented-Disney-Posters-by-Mondo16

WinniePooh

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВо ателјето на Louis Vuitton
Следна објаваКнижевни брошеви | House of Ismay
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ