video

Подводен ноќен клуб

За потребите на новата рекламна кампања на TechnoMarine за најновите водоотпорни часовници, огромен базен во Њујорк беше трансформиран во подводен ноќен клуб. Со помош...

Хуманоста за Јоце не познава граници!

Здружението "Млади за љубов", попознати како гушкачите Ве покануваат на голема хуманитарна забава за Јоце Блажевски која ќе се оддржи во вторник, 29ти Мај...

Застрашувачки реалистични тетоважи

Мајсторот за тетоважи Yomico Moreno од Венецуела создава едни од најморбидните и најреалистични тетоважи кои некогаш сте ги виделе. Ве предупредуваме дека некои фотографии...

Данската бунтовна кукла | Freja Beha Erichsen

Freja Beha Erichsen е родена на 18 Октомври 1987 година во Roskilde, Данска. Откриена е на улиците во родниот град од еден скаут кој случајно...

Невидливи тетоважи

Неонските (UV) тетоважи се видливи под неонска светлина, додека пак на дневна светлина се делумно видливи или воопшто не се гледаат. Мастилото кое се...

Апел за помош на Томица!

12 годишниот Томица боледува од акутна леукемија и секое одолговлекување на операцијата која треба да се изведе во Германија може сериозно да му наштети....

Неверојатна минијатурна храна

Шеј Арон е дизајнер од Израел кој ужива во правење на минијатурни модели на храна користејќи пластелин. Тие изгледаат толку вкусно и реално што...