Во најголемиот град на Австралија Сиднеј, веќе осма година по ред се случува спектаклот наречен “Сиднеј под светлина”. Повеќе од 150 уметници ширум светот се собираат во градот и ги остваруваат своите уметнички таленти.

Се до 18 овој месец сите посетители ќе може да уживаат во прекрасната глетка на градот облеан во светина. Погледнете како изгледа сето ова!

vivid_Taramilktea

vivid_mitch_green_2

vivid_Chris_Walters5

vivid_Freya

vivid_Chris_Walters2

vivid_destination_nsw

vivid_Dunleavey_Photography

vivid_hayley2204

vivid3

vivid_Sunny_Jiang

vivid1

vivid_Dunleavey_Photography2 (1)

vivid_Chris_Walters1

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУрбани скици
Следна објаваХороскоп од 06.06. – 12.06.2016 година!
• More than ten years of journalistic experience I gained by working as a writer and editor, across an electric range of different industries and lifestyles sectors from fashion, interior design, traveling, television and enviorment. • Extensive copywriting expirience with web content, headlines for diverse publications. • Excellent adaptibilty of skills to reach diverse audiences. • Valued for my informative and professional work ethic.

НЕМА КОМЕНТАРИ