Уметникот кој се крие позади урбаните скици е руската студентка по архитектура Daria Savina. Нејзината работа вклучува скици на светски и руски архитектонски ремек – дела.

Исклучително детални, скиците ја заслужуваат секоја пофалба. Сите фотографии се дело на Daria.

1 2
4 5 6

tumblr_nv5p3zv8sA1s5qhggo2_r1_1280 tumblr_nv5p3zv8sA1s5qhggo5_1280

НЕМА КОМЕНТАРИ