Тапетите се популарен украс за декорирање на ентериерот.
Sидните тапети се функционално решение доколку сакате голема и видлива промена во вашиот дом.

Најатрактивни се оние со цветни и графички елементи. Но тоа не значи дека и другите не фунционираат убаво, само треба да знаете како паметно да ги вклопите во ентериерот.

Во нашата фото-галерија погледнете како се комбинираат на sидовите, околу вратите, полиците, и само создадете простор на кој би се воодушевувале и самите дизајнери на ентериери.

Image result for wallpaper 2019 design for homes

2019 Wants You to Fill Your Home with Bold Print WallpaperSTYLECASTER | 2019 Wants You to Fill Your Home with Bold Print WallpaperSTYLECASTER | 2019 Wants You to Fill Your Home with Bold Print WallpaperSTYLECASTER | 2019 Wants You to Fill Your Home with Bold Print WallpaperSTYLECASTER | 2019 Wants You to Fill Your Home with Bold Print WallpaperSTYLECASTER | 2019 Wants You to Fill Your Home with Bold Print Wallpaperhand painted custom bedroom wallpaper ideas 2019

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛетни аксесоари за плажа од Louis Vuitton!
Следна објаваЛетна колекција на брендот Brooks Brothers!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР