Дизајн-студиото Hey!Cheese со седиште во Тајван, со своите креативно-практични идеи создаде еден проект којшто е наречен “Perfect Cat House”. Освен што сопствениците успеале да и оддадат чест на нејзиното Височеството, мачката како полноправен член на семејството, тие направиле истиот простор да биде совршен модерен стан и за самите нив.

Клучен акцент на станот е стилската, минималистичка полица како простор за игра на мачката – бидејќи таа ужива да ги истражува насловите, да се движи нагоре-надолу по полиците и следно, да размислува за истите додека се одмара на софата…

1

2

3

4

5

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваДизајнот започнува тука | Elias Freiberger
Следна објаваДело на Пабло Пикасо во 3D
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР