Убава торба со уште поубави книги секогаш ќе ги радува читателите – изборот секогаш ќе варира според нивните вкусови, додека форматот и материјалот секогаш ќе се задржи на класичната A4 платнена торба, позната како tote. Лесни за комбинирање и практични за носење – денес Ви презентираме неколку предлози кои чекаат да ги забележите по книжарниците ширум светот… неверојатни идеи кои дополнително ќе ја нагласат Вашата атракција и наклонетост кон Вашите вечно обожувани, најдраги книги.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОд природата на карактерот
Следна објаваMax & Co. | Kапути за оваа зима
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР